Våre ansatte

Marthe Felloni

Dr. Med og spesialist i plastikkirurgi. Marthe har mangeårig erfaring med rekonstruksjon etter brystkreft og postbariatrisk kirurgi (slankeoperasjoner). Hun arbeider som overlege ved plastikkirurgisk avd. Sykehuset Østfold i Moss.

E-post: marthe@ostfoldplastikkirurgi.no

Robert Hermann

Spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har mangeårig erfaring i brystkirugi og kroppsformende kirurgi både i estetisk og rekonstruktiv sammenheng (etter kreft). Robert er en av de mest erfarene kirurger i Norge ved kirurgi av føflekkreft (Malingt Melanom). Arbeider som overlege ved plastikkirurgisk avd. Det Norske Radiumhospitalet i Oslo.

E-post: robert@ostfoldplastikkirurgi.no

emil-rizk-op

Emil Rizk

Dr. Emil Rizk er en erfaren hårkirurg og har bygget sin erfaring innen FUE og FUT- metoder for hårtransplantasjon gjennom flere år rundt de verdensledende hårtapkirurger: Dr. Jeffrey Epstein MD FACS i MiamiDr. Marwan Saifi MD FISHRS i Wroclaw, Dr. med. Piotr Osuch MD PhD i Warszawa og Dr. Tayfun Oguzoglu MD FISHRS i Istanbul.

Hver måned utfører Emil opp til 15 hårtransplantasjoner. I tillegg til å arbeide i Norge, jobber han også på en privat plastikkirurgisk klinikk i Warszawa. Han deltar jevnlig på internasjonale kurs og kongresser om hårtap-kirurgi. Dette for å holde seg orientert og oppdatert på utviklingene innenfor feltet. Dette bidrar til at Emil tilbyr de beste mulige resultater og bedre behandlingskvalitet for sine pasienter.

Dr. Emil Rizk er ekspert på FUE-metoden (Folicular unit Extraction=separat hårsekkekstraksjon), FUT-metoden (utdrag av en stripe med hud fra bakhodet) og BHT-metoden (utdrag av separate hårsekkgrupper fra bryst, armhule og skjegg). Han kan tilby hår- og skjeggtransplantasjon og etterlater et naturlig resultat som er ugjenkjennelig av selv din frisør. Han behandler også pasienter som tidligere har hatt mislykket kirurgi ved andre klinikker.

E-post: emil@ostfoldplastikkirurgi.no

Vibeke Dahl Henriksen

Sykepleier med 15 års erfaring, sertifisert i injeksjonsteknikker med Botox og Filler. Tilbyr også medisinsk hudpleie og Green Peel fra Dr Schrammek.

E-post: vibeke-dahl.henriksen@sarpsborg.com

Tel.nr.: 41512022

Østfold_plastikkirurgi_favicon

Hajar Khezri

Hajar Khezri har videreutdanning som psykiatrisk sykepleier ved Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA), og kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet/USN.

Han har bred erfaring fra skjønnhetsbransjen, og har flere videregående kurs innenfor estetiske behandlinger, og har stor lidenskap for faget.

E-post: khezrihajar@gmail.com

Vålerveien 159, 1599 Moss

400 50 505

post@ostfoldplastikkirurgi.no

Vi er fleksible og tilgjengelige til enhver tid

Jeg ønsker en gratis konsultasjon!