Våre medarbeidere

Marthe Felloni

Overlege dr. Med Marthe Felloni f. 1971 er norsk spesialist i plastisk kirurgi og har arbeidet som kirurg siden 1999.
Hun studerte medisin i Bergen og disputerte på sin doktorgrad i 2007. Marthe Felloni har sin spesialistutdannelse i plastisk kirurgi fra Rikshospitalet i Oslo hvor hun arbeidet i 10 år.
Siden 2013 har hun vært ansatt som overlege i plastikkirurgi ved Sykehuset Østfold og er i tillegg eier av Østfold Plastikkirurgi, som er en privat plastikkirurgisk klinikk i Moss.
Østfold Plastikkirurgi ble grunnlagt av Marthe Felloni i 2013. Klinikken har helt siden oppstarten hatt en betydelig årlig vekst og er idag en veletablert kjent privatklinikk innen plastisk kirurgi i Østfold som mottar pasienter fra hele landet.
Marthe Felloni har meget bred plastikkirurgisk kompetanse og erfaring og utfører alle typer kosmetiske inngrep innen plastikkirurgi.

 

E-post: marthe@ostfoldplastikkirurgi.no

Vibeke Dahl Henriksen

Sykepleier med 15 års erfaring, sertifisert i injeksjonsteknikker med Botox og Filler. Tilbyr også medisinsk hudpleie og Green Peel fra Dr Schrammek. Vibeke Dahl Henriksen har vært sykepleier siden 2002. Vibeke er tilgjengelig i Moss, men har også sin egen klinikk i Sarpsborg.

E-post: vibeke-dahl.henriksen@sarpsborg.com

Tel.nr.: 41512022

Østfold_plastikkirurgi_favicon

Hajar Khezri

Hajar Khezri har videreutdanning som psykiatrisk sykepleier ved Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA), og kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet/USN.

Han har bred erfaring fra skjønnhetsbransjen, og har flere videregående kurs innenfor estetiske behandlinger, og har stor lidenskap for faget.

E-post: khezrihajar@gmail.com

Vålerveien 159, 1599 Moss

400 50 505

ostfoldplastikkirurgi@gmail.com

Vi er fleksible og tilgjengelige til enhver tid

Jeg ønsker en konsultasjon!