fbpx

Fillerbehandling

Fillerbehandling

Reduser linjer og rynker og nyt et mer ungdommelig utseende

Fillerbehandling. Filler består av hyaluronsyre (ofte omtalt som HA-filler), som fungerer som et naturlig reisverk og integrerer seg fint i huden.

Ved å injisere HA-filler i huden kan vi gjenopprette hudens tap av volum, minimere rynker, folder og gjenvinne spenst.

​Vær forberedt på å diskutere dine estetiske områder.

Behandlingsforløp

Steg 1

Alle behandlinger starter med en konsultasjon, som inkluderer analyse av ansiktet. Pasientens ønskede resultater diskuteres og sammen utformer vi en behandlingsplan.

​Steg 2

Etter konsultasjonen kan behandlingen gis. Prosedyre for injeksjon av hyaluronsyre filler (HA-filler) er enkel, og tar noen få minutter. En kanyle brukes til å injisere i det valgte området. Alle behandlinger gjennomføres med meget liten risiko for komplikasjoner.

​Steg 3

Før pasienten forlater klinikken, får du skriftlig informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden etter det kosmetiske inngrepet. Vi setter opp kontrolltime 1-2 uker etter inngrepet. Eventuelle justeringer av resultatet avtales med behandler på kontrolltimen.

Ofte stilte spørsmål - Fillerbehandling

Når man injiserer HA-filler bruker man svært tynne nåler, og man kjenner knapt at man får noen stikk. Selve behandlingen tar noen få minutter.

Personer med følgende tilstander kan ikke behandles med HA-filler:

– Gravide og ammende

– Kjent allergi til Lidocain

– Aktiv infeksjon på området du ønsker å behandle

– Auto imunne sykdommer

– Historier med herpes simplex

Denne behandlingen er trygge og effektive når det administreres av en lege eller sykepleier som har riktig forståelse av den underliggende ansiktsmuskulaturen. Uønskede bivirkninger er sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Du kan bli litt rød og hoven rundt innstikksstedet.

Andre bivirkninger som kan oppstå går behandler og pasient gjennom før behandlingen starter. Pasient får informasjonskriv. I forkant av alle behandlinger skal det foreligge signert samtykkeerklæring.

En av de store foredelene med HA-filler er at effekten er langvarig, men ikke permanente.

Varigheten avhenger av mange faktorer, som blant annet huden, livsstil og alder. Etter den første behandlingen, anbefales oppfølgingstime vanligvis hver 6-12 månede (det er individuel og behandlingsavhengig).

Behandling i leppene kan vare fra 3-6 måneder. Du får mer informasjon under konsultasjonen

Mange engster seg for å bli behandlet da de er redd for å se unaturlig og overbehandlet ut.

Det er svært viktig for oss at du føler deg trygg på at behandlingene vi gjør kun forbedrer de ansiktstrekkene du har, og uten at det blir unaturlig.

Vi gjenoppretter tapt volum og dit ansikt et lite løft som får deg til å se mer opplagt ut, uten at venner og kollegaer kan fortelle hva du har gjort av behandlinger.

Bilde av injeksjon med fillerbehandling fra Østfold Plastikkirurgi i Moss - Filler, Dermapen, kjemisk peeling, medisinsk hudpleie

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle