fbpx

AquaGold

Reduser linjer og rynker og nyt et mer ungdommelig utseende

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail» og er blant de hotteste behandlingene innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Formålet med AQUAGOLD fine touch er å mikrokanalisere og levere behandlinger direkte til huden.

Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud. Perfekt komplement til andre behandlinger som Botox, laser og fillers. Har du større hudproblemer, dypere linjer eller lignende vil vi alltid anbefale andre behandlinger først (filler, laser etc.) og heller avslutte med Aquagold. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.

Vi har spesial cocktails som tilpasses hver enkelt sitt behov. Vi kan jobbe med bl.a. glød og fukt, akne og rosacea, livløs og gusten hud samt gi glød og glans til ansiktet.
AquaGold fine touch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.

AquaGold er ikke for alle

Gravide og ammende skal ikke behandles med AquaGold. Med aktive hudlesjoner, infeksjoner eller andre aktive hudproblemer anbefales det også å avvike fra behandlingen.

*Da vi jobber med levende materiale, kan Østfold Plastikkirurgi, som ved andre medisinske behandlinger, ikke garantere for effekten på hver enkelt kunde.

AquaGold Banner

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle