fbpx

Microneedling

Microneedling

Avansert fraksjonert microneedling behandling øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid.

Microneedling reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling.

Under microneedling behandling, vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Det benyttes en justerbar nåldybde fra 0,5mm til 2,5mm avhengig av området som skal behandles. Dette sikrer effektivt opptak av behandlingspreparat, og en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden.

I behandlingen benyttes serum av høyeste oppnåelig konsentrat av aktive, naturlige virkestoffene som inkluderer blant annet lavmolekylær hyaluronsyre, vitaminer og antiinflammatoriske ingredienser. Behandlingen med microneedling skjer med minimalt av ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes innen behandling dersom det er behov for dette. Selve behandlingen går raskt og tar cirka 30 minutter.

Vanligvis behøves 3-4 behandlinger for å nå et optimalt resultat, og det bør går 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen. Din huds tilstand vil forbedres ytterligere etter en behandlingskur. Full effekt vil oppnås en måned etter siste behandlingen.

Behandlingsområder:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle