fbpx

Green Peel

Green Peel

Green peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Med 100% av naturens egne naturlige aktive planter er Green Peel en trygg vei til optimal hudhelse.

De 3 Green Peel behandlingene:

  • bekjemper tidlig aldring
  • opprettholder spensten i huden og
  • strammer opp evt slapp hud
  • styrker og heler uren hud og acne
  • reduserer pigmenter, solskadet hud, porer og ujevn hudtone,
  • øker gløden i grå og gusten hud

Alle Green Peel behandlinger gir en vakker glød og den unike karakteristiske “gnistringen” som minner en på at de gode prosessene er i gang i dagesvis!

1. Green Peel Fresh Up:

Den mildeste av de tre urtepeelingene. Huden får en flott glød, og samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

2. Green Peel Energi:

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling.

3. Green Peel Classic:

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle