fbpx

Amela Lifting Threads

Amela Lifting Threads

Amela tråder

”Amela tråder” skrur tiden noen år tilbake ved hjelp av minimalt invasive metoder og med rask tilheling.

Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Resultatet blir først fine linjer og rynker, -senere dypere furer og hengende hud

”Amela tråder” er en serie estetiske tråder i materialene PLACL og PDO, som skånsomt gir huden et lett løft. Alle Amela trådene har mothaker som gjør at tråden fester seg til vevet og gir et løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år eller mer, før de har løst seg opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert til ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer (neo-angiogenese ), og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre.

Trådenes mothaker er designet for å gi optimalt løft og revitaliserende effekt. Trådene lages av kaprolakton og poly L-melke syre, som er vevsvennlige materialer som er brukt i suturer i over 50 år på sykehus verden over. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare i minst 2-4 år for PLACL trådene og ca. 2 år ved bruk av PDO tråder

Kaprolakton har mange kliniske studier som viser effekten av disse trådene i vevet. Det er tråder og teknikker som passer for hele kroppen, for eksempel løft av øyebryn, kinn, lepper, kjevelinje, hals og «full ansiktsløft». Man kan også behandle slapp hud på underarmer, magen, knær, brystområdet, bryster og rumpe.

”Amela tråder” finnes som nevnt også i PDO materialet, som gir noe kortere varighet m.h.t. resultatet, men like bra løft det første året . Behandlingen er noe billigere enn behandling med PLACL tråder.

Teknikkene går ut på å tre en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden igjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integreres i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. I tillegg til et lite løft rett etter behandlingen takket være de små krokene som er på trådene, begynner de positive vevsreaksjonene å bli synlig etter noen få uker. Fra 4-8 måneder etter behandlingen vil trådene ha påvirket huden slik at revitaliseringen synes. Full effekt oppnås fra 8-12 mnd etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden. Nålen og tråden legges under den delen av huden som er forbundet med smerter.

Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man, som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker (hematom) og/eller litt hevelse noen dager. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen få uker. Som regel kan man gå rett på jobb etter en slik behandling.

Man skal til etterkontroll etter ca 14 dager for å se at trådene ligger slik de skal. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen, og man skal være forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken. Man skal også sove på rygg de første 3 netter, og ikke bruke krem eller sminke de første 3 dager. Menn må ikke barbere seg på 1 uke. Heller ikke løfte tungt.

Forskjellige typer AMELA TRÅDER:

Det finnes 3 Amela tråd-typer, og alle trådtyper kan brukes i ansiktet, under hake og på hals for å gi løft og revitaliserende effekt. Den lengste Double Needle tråden kan også brukes på kropp.

”Amela Double Needle” tråd

Dette er tråd-typen som brukes både i panne/øyenbrynsområdet for øyenbrynsløft, for løft av kjevelinjepartiet , kinn partiet og den brukes også for løs hud på halsen. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare i minst 2-4 år.

”Amela Kombinasjonstråd” i Cannula med spiss eller butt nål

Tråden er her allerede plassert inne i en cannula som føres under vevet, og tråden blir igjen når nålen trekkes ut. Kan brukes i kinn og kjevelinje området med et veldig bra løft og revitalisering av vevet på sikt. Trådene kan settes inn i samme inngangsport og knytes sammen for ekstra løft ved mye løs hud.
Trådene ligger i vevet fra 10-18 måneder, alt etter hvilket trådmateriale man bruker i behandlingen. Deretter varer resultatet fra 2-4 år.

”Amela Free Floating” tråd

Anbefales til yngre pasienter som trenger kun et lett løft, men som også trenger revitalisering av vevet. Dette er en fantastisk forebyggende behandling som forhindrer at vevet begynner å henge for tidlig. Passer for alderen fra 35 -45 år.

Indikasjoner :
– Begynnende slapp hud, hamster poser og marionette linjer
– Markerte nasiolabiale folder
– Tynn som har mistet sin spenst og som trenger revitalisering og støtte
– Øyenbryn som begynner å henge
– Slapp hud på hals og under hake.

Aldersgruppen som er ideell for behandling : 40-70 år.

Man skal huske på at denne behandlingen ikke fjerner hud. Man bare løfter huden noe tilbake der den var tidligere ved at huden fester seg på krokene på tråden. Huden vil strammes noe de neste månedene etter behandling. Dersom det er veldig mye overflødig hud, kan det i visse tilfeller være bedre med kirurgisk ansikts-løft enn trådløft. Hvilke forventninger man har spiller en stor rolle når man skal gjøre trådløft, og man må diskutere dette nøye med legen som skal behandle.

Man må også huske å opplyse om forhold som medisiner eller sykdom som kan ha noe å si for behandlingen.

”Amela Double Needle Long ”

Dette er tråd-typen mot dobbelthake eller løs hud på halsen. Behandlingen kan kombineres med fettsuging av hake/halsområdet, da man ofte sliter med overflødig hud etter en slik prosedyre. Her er det to nåler i hver sin ende av en tråd med mothaker som går i begge retninger og lager et nettverk under haken. Tråden festes også av og til i benhinnen (periost) på kjeveranden slik at man får et sterkt og stabilt nettverk. Dette nettverket gir støtte og løft, og både strammer og revitaliserer løs hud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle