AquaGold

Reduser linjer og rynker og nyt et mer ungdommelig utseende

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail»  og er blant de hotteste behandlingene innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Formålet med AQUAGOLD fine touch er å mikrokanalisere og levere behandlinger direkte til huden.

Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud. Perfekt komplement til andre behandlinger som Botox, laser og fillers. Har du større hudproblemer, dypere linjer eller lignende vil vi alltid anbefale andre behandlinger først (filler, laser etc.) og heller avslutte med Aquagold. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.

Vi har spesial cocktails som tilpasses hver enkelt sitt behov. Vi kan jobbe med bl.a. glød og fukt, akne og rosacea, livløs og gusten hud samt gi glød og glans til ansiktet.
AquaGold fine touch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.
 
AquaGold er ikke for alle
Gravide og ammende skal ikke behandles med AquaGold. Med aktive hudlesjoner, infeksjoner eller andre aktive hudproblemer anbefales det også å avvike fra behandlingen.
 
*Da vi jobber med levende materiale, kan Østfold Plastikkirurgi, som ved andre medisinske behandlinger, ikke garantere for effekten på hver enkelt kunde.
AquaGold Banner

Behandlingsområder

AquaGold Banner

Behandlingsforløp

Steg 1

 

Steg 2

 

Steg 3

Ofte stilte spørsmål - AquaGold (Kommer)

Er behandlingen smertefull?

Når man injiserer BTX bruker man svært tynne nåler, og man kjenner knapt at man får noen stikk. Selve behandlingen tar noen få minutter.

Hvorfor må jeg vurderes av lege før jeg får behandling?

Dette er en ny praksis etter føringer fra helsedirektoratet i April 2019. En sykepleier kan ikke ta beslutningen om å tilby behandling med botulinumtoksin, men sykepleieren kan imidlertid injisere legemidlet dersom en lege har besluttet behandling med botulinumtoksin.

Det er et krav at sykepleieren har fått tilstrekkelig opplæring. Ansvarlig lege skal på forhånd ha vurdert at sykepleieren har den nødvendige kompetansen og tilgjengelige midler for å håndtere uventede hendelser, som for eksempel allergiske reaksjoner.

Kan leses i fulltekst her: https://www.helsedirektoratet.no/tema/helsepersonelloven/rekvirering-og-bruk-av-botulinumtoksin-botox

Vil jeg se fort resultatene?

Det varierer fra pasienten, men regner vanligvis med å se resultatene innen 2 – 5 dager ettersom injiserte muskelen slapper av. Resultatene er subtile og naturlige, noe som gjør at du ser finere og mer ungdommelig.

Effekten på botulinumtoksin får man først etter 4-10 dager. Du vil derfor ikke ha noe synlige forandringer eller tegn på sprøytene etter endt behandling og kan gå rett tilbake til jobb etter lunsj.

Får jeg uttrykksløst ansikt etter behandlingen?

Denne behandlingen er trygge og effektive når det administreres av en lege eller sykepleier som har riktig forståelse av den underliggende ansiktsmuskulaturen.

Uønskede bivirkninger er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen. Dersom man behandler pannen, vil den ytterste delen av øyenbrynene kunne heves noe. Dette er imidlertid lett å korrigere og det anbefales at kunden kommer inn til kontroll og får satt en liten dose i muskel som senker øyebryn tilbake til normal posisjon.

Hvor lenge varer behandlingen?

Hver pasient reagerer annerledes, men generelt avtar effekten gradvis og naturlig over 3-5 måneders periode.

Får jeg uttrykksløst ansikt etter behandlingen?

Nei. Behandleren studerer ansiktsmuskulaturen og administrer riktig mengde produkt for deg, slik at du får en naturlige og subtile resultat.

«Fryse ansiktet» eller unaturlige utseendet skjer som som følge av overbehandling.

 

Har du frågor? Ring oss nu!

400 50 505