Hydrafacial

Hydrafacial tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, irritert hud, hyperpigmentering og brune flekker. Behandlingen renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Behandlingen fremmer vekst av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende hud.

Bilde av behandling med Dermapen - Østfold Plastikkirurgi - Moss - Medisinsk Hudpleie, Kjemisk Peeling, Green Peel, Medisinsk Rynkebehandling

Hva skjer før Hydrafacial?

Østfold Plastikkirurgi er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er  helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time. Hvis mulig, kan en eventuell behandling gjøres i forbindelse med konsultasjonen.

Hvordan foregår Hydrafacial?

Behandlingen foregår i 3-5 trinn, alt etter hudtype og behandling. Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

Dyprens og eksfoliering; som myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

Fjerning og hydrering; Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling. I dette trinnet fjernes urenheter fra porene og hudormer med smertefri vakum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden!

I dette trinnet trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

Det siste trinnet er utviklet for å detoxe og beskytte huden mot frie radikaler.

Etterbehandling

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Østfold Plastikkirurgi får du god info om og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra ZO Obagi. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og en tilpasset krem program for huden.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke resultater kan forventes av hudpleiebehandling?

Reduksjon av fine linjer og rynker.

Normalisering av fet / akne utsatt hud.

Mindre porer.

En jevnere glød og sunnere hudtone.

Gjenoppretter fuktighetsbalansen og elastisitet i huden.

Hvor mange behandlinger trenger jeg for å se resultater?

De fleste føler at huden får et skikkelig kick, med en friskhet og renhets følelse etter bare en behandling. For de med mer spesifikke hudproblemer, som tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne utsatt hud, anbefales en serie på 3-8 behandlinger, med 7-10 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling, en gang i måneden.

Har du noen spørsmål? Ring oss nå!

400 50 505